Elérhetőség

Varsányi Irén utca 33/B
H-1027 Budapest,
Hungary

E-mail: hontidentoffice@gmail.com

Skype: dentistinhungary.hu

Telefon/fax: +36 1 212 22 80

Visszahívást kérek


pl.: 30 1234567

A fenti adatközléssel Ön hozzájárul ahhoz, hogy munkatársaink megkeressék Önt telefonon vagy e-mailben, a rögzített adatok alapján, időpont egyeztetés céljából. Adatait egyéb célra (pl. hírlevél, stb.) külön hozzájárulás nélkül nem használjuk fel.

Részletes adatvédelmi tájékoztatónkat itt olvashatja el.

Fogászati kezelések

Gyakori kérdések

Fogászati kezeléseink felölelik a fogászat egészét. Legyen szó a legkisebb fehér tömésről, kezdődő vagy előrehaladott ínygyulladásról, ínytasak képződésről, fogforma-, fogszín korrekcióról, esztétikai fogászat fogfehérítésről.

Különösen nagy tapasztalattal rendelkezünk a fogpótlások terén. Sok alternatíva közül választhatnak a hozzánk forduló páciensek, a hagyományos fémvázas rögzített- (korona, híd) és kivehető részleges- vagy teljes fogpótlás közül.

Napjainkban folyamatosan nő a páciensek igénye a fémmentes fogpótlások iránt. Ezek legismertebbje a cirkónium korona és híd, melynek a váz része is kerámiából készül (ez a cirkónium), ellentétben a hagyományos fémkerámia koronákkal, hidakkal.

Fogászati rendelésünkben kiemelt helyet foglalnak el a fogászati implantátumok és az azokhoz kapcsolódó csontpótló eljárások. Sokféle megoldást kínálunk az implantátumokra rögzített fogpótlásokból is.