Elérhetőség

Varsányi Irén utca 33/B
H-1027 Budapest,
Hungary

E-mail: hontidentoffice@gmail.com

Skype: dentistinhungary.hu

Telefon/fax: +36 1 212 22 80

Visszahívást kérek


pl.: 30 1234567

A fenti adatközléssel Ön hozzájárul ahhoz, hogy munkatársaink megkeressék Önt telefonon vagy e-mailben, a rögzített adatok alapján, időpont egyeztetés céljából. Adatait egyéb célra (pl. hírlevél, stb.) külön hozzájárulás nélkül nem használjuk fel.

Részletes adatvédelmi tájékoztatónkat itt olvashatja el.

Hontident fogorvosi rendelő

Kezelő1

Fogorvosi rendelőnk Buda központi részén a Moszkva tér és a Mammut bevásárlóközpont közvetlen közelében található.

Korszerű fogászati gépeinket a világ élvonalbeli gyártóitól válogattuk. Fogászatunkon felhasznált anyagok is a csúcsminőséget képviselik.

Praxisunkban a fogászati implantátumok olyan kiemelt helyet foglalnak el, hogy magyarországi forgalmazói is vagyunk a Cortex implantációs rendszernek. Magas szintű fogászati implantológiai munkák egyik záloga az állandó több száz darabos implantátum raktárkészletünk. Ezért nálunk nem gond a legmegfelelőbb méretű és formájú implantátum kiválasztása az eset legmagasabb szintű ellátásához.

Kezelő 2

Ugyanakkor meggyőződésünk, hogy a jó felszerelések és anyagok csak eszközök a fogorvos kezében, a döntő tényező a fogorvos elméleti tudása és gyakorlata. Ezért fordítunk kiemelt figyelmet fogorvos, szájhigiénikus és adminisztratív munkatársaink folyamatos képzésére, továbbképzésére bel- és külföldön egyaránt.

Diagnosztikai munkánkat segítik a rendelőnkben megtalálható röntgen berendezések (panoráma röntgen, intraorális röntgen) és a szájkamera, valamint a rendelőnk közelében lévő computer tomográf (CT) melyek segítségével a legapróbb eltérést is időben felismerjük.

Váró 1
Váró 2 Váró 2 Váró 2