Elérhetőség

Varsányi Irén utca 33/B
H-1027 Budapest,
Hungary

E-mail: hontidentoffice@gmail.com

Skype: dentistinhungary.hu

Telefon/fax: +36 1 212 22 80

Visszahívást kérek


pl.: 30 1234567

A fenti adatközléssel Ön hozzájárul ahhoz, hogy munkatársaink megkeressék Önt telefonon vagy e-mailben, a rögzített adatok alapján, időpont egyeztetés céljából. Adatait egyéb célra (pl. hírlevél, stb.) külön hozzájárulás nélkül nem használjuk fel.

Részletes adatvédelmi tájékoztatónkat itt olvashatja el.

Kivehető fogpótlások

Kivehető fogpótlást teljes foghiány esetében kell készíteni. Ezt a szájképletek rögzítő hatása illetve a nyál rögzítő hatásának kihasználása rögzíti a szájüregben. A hagyományos fogsor nyújtotta lehetőségek korlátozottak. A felső fogsor a szájpadot teljesen befedi, az alsó fogsor gyakran instabil.

Teljes kivehető alsó fogpótlás
Teljes kivehető alsó fogpótlás

A fogsor stabilitása implantátumok beültetésével fokozható.

1-2 fog megmaradása esetén teleszkópos fogpótlás készíthető. Ennek stabilitása lényegesen meghaladja a hagyományos fogsorok stabilitását, kényelmét.

Több fog megmaradása esetén kombinált fogpótlást lehet készíteni. Ez rögzített részből, koronákból áll, mely a meglévő fogakon rögzül. Ehhez kapcsolódik rejtett rögzítő eszközökkel a kivehető rész, mely a hiányzó fogakat pótolja. A legtöbb esetben a kombinált fogpótlás alternatívája az implantációs fogpótlás, mellyel kivehető rész nélküli rögzített fogpótlás, korona készíthető.